EMS Bodyformer M+
Slimlight
 
Afslanken
Figuurcorrectie
Spierversteviging
Postnataal
Lymfedrainage
Cellulitis vermindering
 
Proefbehandeling
Contact
 
Disclaimer
Privacy
Home
 

 

 
EMS BODYFORMER M+
 

EMS Bodyformer M+ 

Ontworpen door professionals voor professionals. 

Dit apparaat is een hoogwaardig Duits product die speciaal ontwikkeld is voor de behandeling met elektrotherapie/elektrostimulatie.

De EMS BODYFORMER is naar de laatste stand van zaken op gebied van de micro-elektronica en de therapeutische computer techniek vervaardigd.

Behandeldoelen als omvangvermindering – spieropbouw – spierherstel alsook  drainage functies, zijn een vanzelfsprekende standaard.

Normaal gesproken geven de hersenen een signaal naar de spieren om zich samen te trekken. De Bodyformer bootst dit signaal na waardoor de spieren een contractie maken.

Voor de contractie gebruiken de spieren het vet dat rond de spieren ligt opgeslagen waardoor vet wordt verbrand en via de lymfe op natuurlijke wijze wordt afgevoerd.

In plaats van twee tot drie uur sporten, doet de Bodyformer hetzelfde werk op een efficiŽnte en aangename manier. Terwijl u ontspannen in de salon ligt, doet het apparaat zijn werk.

Het is belangrijk om na de behandeling veel water te drinken, zodat de afvalstoffen na de behandeling het lichaam kunnen verlaten.

 

De Bodyformer is niet alleen geschikt voor mensen die plaatselijk enkele centimeters kwijt willen of voor mensen die overgewicht hebben. Het apparaat heeft ook een pijnverlichtingsprogramma voor mensen met lage rugpijn.
 
5Top
 
 

 Copyright  2006 / 2015 Bodyshape 4 You -  Alle rechten voorbehouden.