EMS Bodyformer M+
Slimlight
 
Afslanken
Figuurcorrectie
Spierversteviging
Postnataal
Lymfedrainage
Cellulitis vermindering
 
Proefbehandeling
Contact
 
Disclaimer
Privacy
Home
 

 

 
DISCLAIMER
 

Weergave. Deze site kan het best bekeken worden bij een beeldschermresolutie van 1024x768 pixels.

Algemeen. Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte gevolgen die zouden kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Copyright, inhoud en layout. Teksten, lay-out, afbeeldingen, scripts, artikelen, lessen en andere items op deze site vallen onder de bescherming van het auteursrecht. KopieŽn, aanpassingen, vertalingen, bewerkingen, wijzigingen van het geheel of van een gedeelte van deze site, in welke vorm of op welke manier dan ook, zijn streng verboden, tenzij voorafgaandelijk schriftelijke toestemming is verleend door BodyShape 4 You.

Teksten en tarieven op de site. De weergegeven teksten, gegevens en tarieven worden meegedeeld onder alle voorbehoud. De tarieven zijn onderhevig aan wijziging door ons en wij kunnen geenszins verantwoordelijk worden gesteld voor gebeurlijke foutieve informatie.

 
5Top
 
 

 Copyright  2006 / 2015 Bodyshape 4 You -  Alle rechten voorbehouden.